(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä sähköasentaja vailla uusia haasteita? Etsimme nyt vuorovaikutustaitoista alan osaajaa sopimusasiakaskohteisiimme Kotkan talousalueelle. Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät teollisuuskiinteistön huollon ylläpidosta, asennuksista ja korjauksista. Työskentelet asiakkaamme kiinteistöissä, ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Toimi pikaisesti ja hae heti mukaan!

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tarvitset työssäsi sähköalan soveltuvaa ammattitutkintoa ja mielellään jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Automaatio- tai kylmäalan osaaminen katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Halu sitoutua työhön ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Hae tehtävää 18.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Vesanen puh. 050 464 8950. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja lisätietoja antaa myös rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.