(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Toimintamme kasvaessa haemme nyt innokasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa kiinteään asiakaskohteeseemme Hyvinkäälle. Tehtävään tullaan soveltamaan Teknologian työehtosopimusta. Oletko urasi alussa oleva ja halukas kasvamaan alan ammattilaiseksi? Hae mukaan tiimiimme!

Työsuhde on määräaikainen 30.4.2020 asti.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset huoltoasentajan työt aina IV-koneiden korjauksista ja huollosta lähtien. Lisäksi tulet työskentelemään asiakaskohteidemme sähköisten järjestelmien asennus- ja ylläpitotehtävissä sekä viankorjauksissa.

Tarjoamme sinulle:

  • ammattitaitoisen tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen tehtävään
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esim. sähköalan perustutkinto) ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan! Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Emme vaadi hakijalta varsinaista työkokemusta vaan oikeaa asennetta ja halua kehittyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepalvelupäällikkö Jussi Nieminen, p. 050 435 6828. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 20.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.