(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt huoltoasentajaa kiinteään kohteeseen hyvien julkisten kulkuyhteyksien päähän Helsingin ydinkeskustaan. Hae heti mukaan!

Työpäiväsi täyttyvät taloteknisistä huolto- ja ylläpitotehtävistä. Toimenkuvaasi kuuluvat sähköjärjestelmien huolto-, asennus-, korjaus-, sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteessamme.

Työntekijämme ovat keskeinen osa liiketoimintastrategiaamme ja menestystämme. Isona yrityksenä voimme tarjota:

  • kehittyneet teknologiat ja laitteet työsi tueksi
  • sitoutuneet työtoverit ja inspiroivan työympäristön
  • monipuoliset työkohteet
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

Sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemus talotekniikkajärjestelmien sähköhuollosta ja asennustöistä sekä sinulta löytyy sähkö- ja/tai automaatioalan koulutus. Eduksi katsomme rakennusautomaatio-osaamisen. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa sekä toimit yhteistyössä muun huoltotiimin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen, p. 050 390 1303 tai Tekninen manageri Teuvo Siponen, p. 050 390 0257.

Hae tehtävää 31.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.