(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haemme ammattitaitoista huoltoasentajaa asiakaskohteeseemme Vantaalle. Asentajan vastuulla ovat tuotantolaitoksen koneiden huolto ja ylläpito. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteessamme. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä tarvitaan sähköalan koulutusta, IT-taitoja sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Eduksi katsomme hitsaustaidon sekö kokemuksen elintarviketuotannon pakkauslaitteistosta.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Sami Hytönen, p. 040 510 6113 sekä huoltopäällikkö Jussi Wacklin, p. 050 523 6621. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 12.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.