(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä huoltoasentaja vailla uusia haasteita? Etsimme nyt vuorovaikutustaitoista alan osaajaa vaihteleviin asiakaskohteisiimme Kotkaan. Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät kiinteistöjen päivittäishuollon ylläpidosta, asennuksista ja korjauksista. Lisäksi olet vastuussa kohteiden sähkötöistä. Toimi pikaisesti ja hae heti mukaan!

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva talotekniikka-alan ammatillinen koulutus sekä muutaman vuoden työkokemusta kiinteistöalan tehtävistä sekä sähkötöistä. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat näin kyvyn hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Vesanen, p. 050 464 8950 tai Jukka Vasio, p. 050 440 2558. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 29.3.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimithan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!