(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt huoltoasentajaa taloteknisiin huolto- ja ylläpitotehtäviin Helsingin ydinkeskustaan. Hae heti mukaan!

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat sähköjärjestelmien huolto-, asennus-, korjaus-, sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteessamme.

Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on kokemusta tekniikkajärjestelmien huollosta ja korjaamisesta sekä sinulta löytyy joko sähkö- ja/tai automaatioalan koulutus. Eduksi katsomme automatiikkaosaamisen sekä Siemens-rakennusautomaatiojärjestelmän tuntemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiakaspalvelupäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen, p. 050 390 1303 tai projektipäällikkö Teuvo Siponen, p. 050 390 0257.

Hae tehtävää 18.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.