(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Oletko kokenut, itsenäiseen työhön kykenevä sähköalan ammattilainen? Haemme eläköityvän tekijän tilalle huoltoasentajaa Hyvinkäälle. Työskentelet monipuolisissa asiakaskohteissamme ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Tehtävään tullaan soveltamaan Teknologian työehtosopimusta. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset huoltoasentajan työt aina IV-koneiden asennuksesta ja huollosta lähtien. Lisäksi olet vastuussa asiakaskohteidemme sähköisten järjestelmien asennus- ja ylläpitotehtävistä sekä viankorjauksista.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulla on sähköalan perustutkinto ja jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme taajuusmuuttajien, automaatiojärjestelmien tai turvatekniikan tuntemuksen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Harri Seljanne p. 0400 445 944. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 18.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.