(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (sähkö), vuorotteluvapaan sijaisuus
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme nyt huoltoasentajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi asiakaskohteisiimme Hyvinkäälle. Sähköasennusten lisäksi tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen muut huolto-, ylläpito-, ja asennustehtävät sekä viankorjaukset. Työhön liittyy myös valmius työskennellä kauppakeskusympäristössä asiakasrajapinnassa. Työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen sijaisuuden jälkeen ja tekijään tullaan soveltamaan Teknologian työehtosopimusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, mielenkiintoisen asiakaskohteen ja sen kehitystyön. Meillä saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tarvitset työssäsi sähköalan ammattitutkintoa ja mielellään useamman vuoden työkokemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja omaat hyvän tilannetajun. Oma auto on pakollinen.

Kyseessä vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle: 01.11.2018–30.04.2019. Tehtävään voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut edellytykset. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Harri Seljanne p. 0400 445 944. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 04.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.