(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja) testausympäristöön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Haemme asiakkaallemme huoltoasentajaa (sähkö-/automaatioasentaja) työskentelemään testausten teknisen tuen parissa. Työpiste sijaitsee Helsingissä ja töitä tehdään päivävuorossa.

Huoltoasentajan monipuolisen tehtäväkentän keskiössä ovat sähkönsyöttöjärjestelmät ja mittaustekniset välineet. Tehtävät pitävät sisällään laboratoriolaitteiden ylläpitoa ja kunnossapitoa, uusien järjestelmien rakentamista sekä testaustarvikkeiden ja varaosien hankintaa. Lisäksi valmistelet sähköturvallisuustestauksia ja tarjoat osaamisellasi tukea laboratorion muulle henkilöstölle.

Toivomme hakijalta:

  • Sähköalan ammatillista koulutusta,
  • kokemusta teollisuuden/vast. huolto- ja asennustehtävistä ja
  • ymmärrystä laiterakennuksesta (erityisesti sähkölaitteet).

Arvostamme korkealle osaamisen takana vaikuttavaa asennetta, joka saa sinut tarttumaan uusiin haasteisiin tarvittaessa myös muualla kuin sähkötöiden saralla. Kykenet työskentelemään suomen kielellä, mutta perustasoinen englantikaan ei tuota sinulle ongelmia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi huoltoasentajan monipuolisissa ja käytännönläheisissä tehtävissä, joissa pääset laajentamaan osaamispohjaasi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, ja kokeneempien kollegoiden opissa voit löytää itsesi tulevaisuudessa sähkötöiden ohessa muistakin asennus- ja huoltotehtävistä.

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena työsuhteena Baronan kirjoille, jonka jälkeen hyvä tekijä pyritään rekrytoimaan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa viikosta 16 alkaen Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.