(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja), SGS Fimko Oy
SGS Fimko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haemme SGS Fimko Oy:lle huoltoasentajaa (sähkö-/automaatioasentaja) työskentelemään testausten teknisen tuen parissa. Työpiste sijaitsee uusissa toimitiloissa Pitäjänmäellä ja töitä tehdään liukuvassa päivävuorossa.

Huoltoasentajan monipuolisen tehtäväkentän keskiössä ovat sähkönsyöttöjärjestelmät ja mittaustekniset välineet. Tehtävät pitävät sisällään laboratoriolaitteiden ylläpitoa ja kunnossapitoa, uusien järjestelmien rakentamista sekä testaustarvikkeiden ja varaosien hankintaa. Lisäksi valmistelet sähköturvallisuustestauksia ja tarjoat osaamisellasi tukea laboratorion muulle henkilöstölle.

Toivomme hakijalta sähköalan ammatillista koulutusta. Lisäksi aiempi kokemus teollisuuden/vast. huolto- ja asennustehtävistä katsotaan ehdottomasti eduksi. Sähköalan perusosaaminen on tehtävässä menestymisen perusedellytys, mutta saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Ethän siis arkaile hakea uusia haasteita urallesi, vaan jätä rohkeasti hakemuksesi!

Arvostamme korkealle osaamisen takana vaikuttavaa asennetta, joka saa sinut tarttumaan uusiin haasteisiin tarvittaessa myös muualla kuin sähkötöiden saralla. Kykenet työskentelemään suomen kielellä, mutta perustasoinen englantikaan ei tuota sinulle ongelmia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi huoltoasentajan monipuolisissa ja käytännönläheisissä tehtävissä, joissa pääset laajentamaan osaamispohjaasi. Kokeneempien kollegoiden opissa voit löytää itsesi tulevaisuudessa sähkötöiden ohessa muistakin asennus- ja huoltotehtävistä.

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena työsuhteena Baronan kirjoille, jonka jälkeen hyvä tekijä pyritään rekrytoimaan SGS Fimko Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.