(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja), SGS Fimko Oy
SGS Fimko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme SGS Fimko Oy:lle huoltoasentajaa (sähkö-/automaatioasentaja) työskentelemään testausten teknisen tuen parissa. Työpiste sijaitsee uusissa toimitiloissa Pitäjänmäellä ja töitä tehdään liukuvassa päivävuorossa.

Huoltoasentajan monipuolisen tehtäväkentän keskiössä ovat sähkönsyöttöjärjestelmät ja mittaustekniset välineet. Tehtävät pitävät sisällään laboratoriolaitteiden ylläpitoa ja kunnossapitoa, uusien järjestelmien rakentamista sekä testaustarvikkeiden ja varaosien hankintaa. Lisäksi valmistelet sähköturvallisuustestauksia ja tarjoat osaamisellasi tukea laboratorion muulle henkilöstölle.

Toivomme hakijalta sähköalan ammatillista koulutusta. Lisäksi aiempi kokemus teollisuuden/vast. asennustehtävistä katsotaan ehdottomasti eduksi. Arvostamme korkealle osaamisen takana vaikuttavaa asennetta, joka saa sinut tarttumaan uusiin haasteisiin myös muualla kuin sähkötöiden saralla. Kykenet työskentelemään suomen kielellä, mutta perustasoinen englantikaan ei tuota sinulle ongelmia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi huoltoasentajan monipuolisissa ja käytännönläheisissä tehtävissä, joissa pääset laajentamaan osaamispohjaasi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Kokeneempien opissa voit löytää itsesi tulevaisuudessa sähkötöiden ohessa muistakin asennus- ja huoltotehtävistä.

Työsuhde solmitaan alkuun Baronan kirjoille määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen hyvä tekijä pyritään rekrytoimaan SGS Fimko Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Perttu Piispa, 050 471 3321.