(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (sähkö-/automaatioasentaja) Mesvac Oy:lle
Mesvac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme Mesvac Oy:lle huoltoasentajaa (sähkö-/automaatioasentaja) vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Töitä tehdään päivävuorossa, lukuun ottamatta 2-3 vuotuista päivystysviikkoa, ja työntekoalueena on pääasiassa Helsingin keskusta. Huoltoasentajana työsi on itsenäistä sekä liikkuvaa ja työaikasi alkaa kotoasi ja myös päättyy sinne.

Huoltoasentajan tehtävässä korjaat ja huollat henkilöliikenne- ja teollisuusovia sekä kuormauslaitteita, pääosin teollisuus- ja liikekiinteistöissä sijaitsevien asiakkaiden tiloissa. Teet työskentelyalueellasi niin määräaikaishuoltokäyntejä kuin myös vikakorjauskeikkoja ja varmistat toiminnallasi yrityksen tuotteiden sujuvan käytön asiakkaalle. Liikut työssäsi hyvin varustellulla yrityksen huoltoautolla.

Toivomme hakijalta sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta sähkötöistä. Tuntemus mekaanisista kunnossapito- ja asennustöistä töiden tai harrastusten kautta on ehdottomasti eduksi, sillä huollettavien laitteiden kanssa eteen tulee myös runsaasti mekaanisia huoltotarpeita. Tehtävään valitulle henkilölle järjestetään kattava ja kehuttu perehdytys huollettaviin tuoteryhmiin, ja hän pääsee aloittamaan työnsä kokeneemman asentajan opissa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli toimintaasi ohjaa asiakaslähtöinen sekä palvelualtis ajattelutapa. Hoidat asiat mieluiten kerralla kuntoon ja kykenet katsomaan asiakkaan huollettavia tuotteita kokonaisuutena pyrkien auttamaan asiakasta parhaaseen mahdolliseen käyttökokemukseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen huoltoasentajan työn vakavaraisessa yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla, johon kykenet myös tekemiselläsi aktiivisesti vaikuttamaan. Käytössäsi ovat nykyaikaiset kunnossapidon työkalut sekä työtä tukevat it-laitteet. Pääset osaksi maanlaajuista yli 100 henkilön ammattilaistiimiä, jossa ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja osaamisesi ajantasaisuudesta pidetään huolta aktiivisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela numerosta 050 464 8493 tai sähköpostitse osoitteesta markus.korpela@barona.fi.