(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Rotatorille
Rotator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haluatko sinä työskennellä vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä ammattilaisten energisessä tiimissä? Mikäli vastasit kyllä, laitahan pyörät pyörimään!

Etsimme Pirkkalan toimipisteeseemme

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluu erilaisten työkoneiden huolto- ja korjaustyöt korjaamollamme.

Toivomme sinulta

Odotamme hakijalta alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, osaamista auto-/työkonesähköstä ja hydrauliikasta, vianhaku- ja ongelmanratkaisukykyä, huolellista työskentelytapaa, yhteistyötaitoja sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Haettavana on vastuullinen tehtävä vakavaraisessa yrityksessä. Käytössäsi on modernit työtilat, ensiluokkaiset työkalut ja testerit sekä ammattitaitoinen tekninen tuki. Koulutamme sinua säännöllisesti, pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytointia hoitaa Baronalta Miia Leponen, 040 6859 792 tai miia.leponen@barona.fi. Hakuaika päättyy 26.10.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten lähetäthän pian hakemuksesi.

Edellytykset työnsaannille: Työkone tuntemus, Autosähkö osaaminen, Hydrauliikka, Työkonesähkö osaaminen, Asentaja, Maansiirtokoneasentaja huoltoasentaja