(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (raskaat trukit), Konecranes Oyj (Etelä-Suomi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranesin asiakkaita ovat muun muassa satamat, telakat, terminaalit sekä koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, joille yhtiö toimittaa toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nostolaitemerkeille ja työstökoneille.

Konecranes trukit on yksi liiketoiminta-alueistamme. Valmistamme konttikurottajia, haarukkatrukkeja ja kontinkäsittelytrukkeja Etelä-Ruotsin Småland:ssa, joka tunnetaan maailman trukkiteollisuuden keskuksena. Konecranes trukkien valmistus perustuu tarkkaan suunnitteluun, korkeaan ammattitaitoon ja uusimpaan älyteknologiaan. Luonnollisesti tarjoamme myös trukki -liiketoimintaan olennaisesti liittyviä huoltopalveluita.

Lue meistä lisää: www.konecranes.fi


Haussa on nyt raskaiden trukkien huollosta kokemusta omaava

HUOLTOASENTAJA, raskaat trukit

Etelä-Suomen alueelle, isoimpina kohteina Kotka, Helsinki ja Lahti.


Tehtävässäsi työskentelet eri teollisuusasiakkaidemme tehtaissa varmistaen trukkien moitteettoman toiminnan ja tarvittavat huoltotoimet. Työssäsi pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä: vianhakua, ennakkohuoltoa sekä korjaustöitä toimien samalla alan asiantuntijana ja Konecranesin kasvoina asiakkaallemme. Myös tehtäviesi kirjaaminen kunnossapitojärjestelmään kuuluu tyypilliseen työpäivään. Asentajanamme työskentelet pääasiassa itsenäisesti ja liikut asiakkaalta toiselle Konecranesin autolla. Nyt haussa oleva tehtävä on vakituinen työsuhde ja päivätyö.

Onnistuaksesi asentajanamme, odotamme sinulta aiempaa kokemusta teollisuustrukkien parissa työskentelystä. Lisäksi toivomme, että olet luonteeltasi tarkka, huolellinen ja pitkäjänteinen sekä asenteeltasi oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan toimeen. Halu oppia, joustavuus ja kyky toimia niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin on tehtävässä eduksi. Turvallisesti työskenteleminen on meille ensiarvoisen tärkeää, joten toivomme, että se on sitä myös sinulle!

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan työn erilaisten asiakkaidemme parissa. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja lupaammekin, että huolehdimme yhdessä turvallisuudestasi ja työhyvinvoinnistasi. Käytössäsi ovat työhön sopivat välineet sekä osaavien työkavereiden tuki. Pystymme myös tarjoamaan sinulle mahdollisuuksia kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostuksiesi mukaan niin asentajan työssä kuin mahdollisesti muissa sinua urallasi kiinnostavissa rooleissa. Olemme alamme johtava yritys, joten meillä olet osa kasvavaa, kehittyvää teollisuuden kunnossapidon organisaatiota. 


Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! 


Tiedustelut ja hakuohjeet: Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättäväsi hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n konsultti Jani Kallio, p. 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen oheisen linkin kautta: 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=320 Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.
 Lue lisää: www.alenconsulting.fi.