(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Pro Patio Oy
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018
Haemme Huoltoasentajaa Suomen johtavalle ulko- ja sisäporealtaiden, uima-altaiden ja kylpytynnyreiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin erikoistuneelle asiakkaallemme Pro Patio Oy:lle. Asiakkaamme edustamat allasmerkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, Pro Patio Oy:n edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Wellis sekä porealtaiden ehdoton kuningas Jacuzzi®

Huoltoasentajan tehtävänkuvaan kuuluvat uusien porealtaiden käyttöönottoasennukset sekä asiakkaiden huoltotilausten toteuttaminen yhdessä huoltotiimin kanssa. Asennukset suoritetaan kuluttaja-asiakkaiden kodeissa sekä yritysasiakkaiden julkisissa tiloissa. Työ on luonteeltaan ajoittain fyysistä ja asennuksia tehdään ympäri vuoden ulkona, joten olethan motivoitunut myös ulkona työskentelyyn.

Etsimämme osaaja voi olla taustaltaan esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Ihanne hakijalla on jo muutaman vuoden työkokemus asentajan töistä esimerkiksi kodinkone- tai laitehuoltoasennuksien parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö,- elektroniikka ja mekaniikka- alan teknistä tuntemusta sekä teknisen ammattiosaamisen lisäksi positiivista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta, uuden oppimisen intoa sekä halua olla osana laadukasta suomalaista kasvuyritystä.

Perusedellytyksiin kuuluvat myös suomen ja englannin kielen taito, ajokortti sekä työturvallisuuskortti. Työ sisältää myös jonkin verran matkapäiviä, joten toivomme matkustusvalmiutta kotimaassa.
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. lisätietoja tehtävästä Senni Tossavaiselta puhelimitse 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi