(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, (Porvoo)
Eilola Logistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

 

Hakuaika 09.12.2019 – 23.12.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Laajennamme nyt korjaamoliiketoimintaamme ja etsimme HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat kalustomme huolto- ja korjaustehtävistä. Työ edellyttää kokemusta raskaan kaluston huolloista ja asennuksista. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kuormausnostureista. Arvostamme vankkaa teknistä osaamista. Sähkö- ja hydrauliikkaosaaminen on työn kannalta välttämätöntä.

Työtä tehdään pääasiassa toimipisteessämme Kulloossa, mutta liikut myös tarvittaessa huoltotehtäviin pääkaupunkiseudun alueella. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain työskentelet myös arki-iltaisin sekä lauantaisin.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 23.12.2019 mennessä. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.