(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Pirkkalaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme lämmityksen, jäähdytyksen ja ilmanvaihdon asiantuntijana toimivalle asiakasyrityksellemme

HUOLTOASENTAJAA PIRKKALAAN

Etsimämme henkilö omaa vahvan kiinnostuksen kiinteistöjen teknistä huoltoa kohtaan ja on valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin ja kehittämään omaa osaamistaan jatkuvasti. Olet valmis työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Työkohteet ovat sekä talotekniikan että teollisuuden kohteita ja tehtävät keskittyvät kunnossapitoprojekteihin lämmitys- jäähdytys, LTO- ja ilmanvaihtojärjestelmien parissa. Työkohteet
sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla, mutta matkustusvalmius on tärkeä osa työtä. Toivomme siis, että omaat B-ajokortin ja olet valmis matkustamaan, tarvittaessa myös yön yli työkohteisiin ympäri Suomen.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä esimerkiksi talotekniikan- tai kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus, utelias asenne ja kiinnostus uuden oppimiseen.

Työsuhde on vakituinen ja kuukausipalkkainen. Työtä tehdään pääosin päiväaikaan, mutta kauempana sijaitsevien kohteiden yhteydessä myös päivät voivat venyä pidemmiksi. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle aidosti välittävän työyhteisön ja mahdollisuuden koordinoida omaa työtäsi laajalti. Asiakkaamme yrityksessä yrityskulttuuri ja yhteishenki ovat merkittävässä roolissa ja henkilöstöstä pidetään huolta hyvin kattavasti.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Huoltoasentaja Pirkkalaan, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Henri Kiiskilä, henri.kiiskilä@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.