Huoltoasentaja parvekelasiasennuksiin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Etsimme asiakkaallemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasien huoltoasentajia pääkaupunkiseudun alueelle.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tärkeintä on avoin ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on halua tehdä asiakastyötä, olet joustava työaikojen suhteen ja kykenet vastuulliseen, reippaaseen sekä itsenäiseen työhön. Työ edellyttää hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä ahkeraa työotetta. Sinun tulee pystyä työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä huoltoja tehdään myös kerrostaloissa. Et säikähdä sitä, jos työpäivät ovat ajoittain nopeatempoisia ja hektisiä. Toivomme sinulla olevan kokemusta rakennus,- huolto- tai nikkarointitöistä ja tuntemusta työkaluista sekä rakentamisen perusasioista. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta se on eduksi.

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluuvat jo asennettujen tuotteiden, kuten esimerkiksi terassi- ja parvekekaiteiden sekä parvekelasien huollot. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja antoisat työtehtävät, jossa pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Tässä työssä pääset osaksi huumorintajuista ja mukavaa työyhteisöä. Saat asiakasyritykseltä kattavan perehdytyksen työhösi. Lisäksi saat kilpailukykyisen ja vähintään TES:n mukaisen palkan sekä iloisen HR-tiimimme tuen. Hyville tekijöille mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseti suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Hakuprosessi: 
Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme ensin sopivimmat hakijat esim. teams sovelluksen välityksellä, jonka jälkeen asiakasyriyksemme haastattelee potentiaalisimmat hakijat. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: huoltoasentaja, parvekelasiasentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495661
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa