(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Paloilmoitinjärjestelmät
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Salo

Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia cavereita vahvistamaan voittajajoukkuettamme. Etsimme nyt huoltoasentajaa osaksi asennustiimiämme saloon. Takki naulakossa odottaa oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja ratkaisunhakuista osaajaa. Me olemme tekemisistämme ja yrityksestämme rinta rottingilla ja kaipaamme sinua puhaltamaan samaan hiileen.

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Päiväsi ovat vaihtelevia ja pääset itse vaikuttamaan tekemiseesi ja aikatauluihin, tukenasi ovat ammattitaitoiset osaajat. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta.

Luonteeltasi olet positiivinen, iloinen ja sosiaalinen, sekä ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen työssäsi. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tarvitset työssäsi sähköasentajan ammattitutkintoa ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta sekä vahvan osaamisen paloilmoitinjärjestelmien ohjelmoinnista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jussi Aavasalo p. 050 390 1392. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Vmp Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 28.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.