(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja päivävuoroon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin huoltoasentajia raidekaluston venttiiliosien mekaanisiin huoltoihin.

Työtehtäväsi koostuvat raidekaluston venttiiliosien monipuolisista mekaanisista huolloista. Työt tehdään arkisin päivävuorossa.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi metalli-, kunnossapito- tai autoalan perustutkintoa sekä aiempaa kokemusta metallialan työtehtävistä. Olet voinut myös saada kokemuksesi myös harrastusten parista, joten tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissäsi ja olet valmis tekemään ajoittain likaista ja raskasta työtä. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Haemme tunnollisia, oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä asentajia, joilla on hyvä työmotivaatio.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän raidekaluston parissa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin suoriutuvalla on mahdollisuus myös rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela numerosta 050 464 8493, arkisin klo 9-15.