(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOASENTAJA (paineilma)
Sarlin Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

HUOLTOASENTAJA (PAINEILMA)

 

Olisitko Sinä meidän seuraava huoltoasentajamme Etelä-Suomessa? Edeltäjäsi on siirtynyt yhtiössämme uuteen tehtävään ja nyt etsimme hänen tilalleen uutta paineilmasta ja teknisestä huollosta kiinnostunutta tekijää. Työssäsi palvelet asiakkaitamme paineilmakompressorien ja jälkikäsittelylaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöissä.

 

Asiakkaamme käyttävät paineilmaa hyvin erilaisissa ympäristöissä. Tärkeää onkin kyky työskennellä niin tehtaissa, työpajoilla kuin sairaaloissa. Olet oma-aloitteinen ja viihdyt tehtävissä, joissa vaaditaan asiakaspalveluasennetta sekä joustavuutta. Arvostamme positiivista otetta työhön, halua oppia uutta, järjestelmällisyyttä sekä englannin kielen taitoa. Omaat mielellään sähkö- ja tietotekniset perustaidot. Voit olla urasi alussa tai jo alan ammattilainen, oikea asenne ratkaisee.

 

Olet valmis liikkuvaan ja vaihtelevaan työhön, jossa pääset itse vaikuttamaan työpäiväsi kulkuun. Tehtävässäsi työskentelet pääasiassa itsenäisesti osana huoltotiimiä. Työskentelytavassasi olet tarkka ja huolellinen.

 

Tarjoamme Sinulle mainion työilmapiirin vakavaraisessa perheyhtiössä, vastuullisen työtehtävän kasvavan palveluorganisaatiomme osana, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Saat kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua. Toimit pääasiallisesti Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, Kaivokselassa. Meille on tärkeää huolehtia yhdessä jokaisen työpäivän turvallisuudesta.

 

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Siren puh. 010 550 4545 tai Mikko Salmi 010 550 4250. Yhteydenotot puhelimitse klo 8-15 välisenä aikana arkisin.

Voit myös kysyä lisätietoja sähköpostilla Personnelin seniorikonsultti Antti Lavantilta – antti.lavanti@personnel.fi.  Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 08.04.2019 mennessä.