(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Oy Woikoski Ab:lle
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Woikoski Oy:lle Voikoskelle tekniikan tiimiin

HUOLTOASENTAJAA

Tehtävässä toimit sivuvetytuotannon ja Woikosken omien tuotanto- ja täyttölaitosten korjaavan sekä ennakkohuollon parissa. Vastuullesi kuuluu isona osana myös asiakkaiden luona tehtävät huolto- ja asennustyöt Kaakkois-Suomen alueella.
Odotamme sinulta
Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen koulutus (esim. kone- ja automaatioasentaja/koneteknikko). Tehtävässä menestyminen edellyttää konetekniikan ja mekaniikan hyvää tuntemusta sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme myös hitsaustaitoa sekä voimassa olevaa työturva- ja tulityökorttia.

Odotamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa, ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista työskentelyotetta. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen sekä sopeudut hyvin muuttuviin ja haasteellisiin tilanteisiin, joissa pystyt toimimaan tarpeen vaatiessa myös yksin. Tehtävä edellyttää konkreettisten huolto- ja korjaustoimenpiteiden itsenäistä toteuttamista sekä matkustusvalmiutta.

Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen teknisen sanaston osaamista.
Muut tiedot
Huoltoasentaja rekrytoituu suoraan Woikoski Oy:lle. Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla vetovoimainen työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytoinnista vastaa VMP Group Kouvola / Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369 (ma-pe klo 8-10). Täytä hakemuksesi 24.11. mennessä os. www.vmp.fi ja merkitse hakemukseesi ”Huoltoasentaja Woikoski”.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.11.2018 mennessä.