(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Oy Veljekset Kulmala Ab
Oy Veljekset Kulmala Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Oletko juuri sinä Veljekset Kulmalan tuleva huoltoasentaja?

Huoltoasentajan tehtävässä tarvitset vankkaa ammattitaitoa erityisesti mekaanisten töiden saralla. Tehtävässä huollat ja kokoonpanet yrityksen itse valmistamia pumppuja, suoritat palokaluston huoltoja sekä teet niin mekaanisen kuin sähköisen puolen vianhakua palo- ja pelastusajoneuvoille, kuten Rosenbauer Pantherille. Kokemuksen karttuessa voit saada myös laajempaa asiantuntijavastuuta tietyistä laitteista. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta etenkin mekaanisista huolloista ja vianhausta. Arvostamme erityisesti kokemuksia pumppujen kunnossapidosta sekä osaamista ajoneuvojen ja niihin rakennettujen laitteistojen vianhausta. Emme kuitenkaan odota sinun osaavan kaikkea heti ja saatkin tehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Eduksi katsomme elektroniikka- ja sähköosaamisen sekä voimassaolevan työturvallisuuskortin. Sinun ei tarvitse olla sähköalan ammattilainen, mutta kokemukset esimerkiksi ajoneuvosähkövikojen selvittämisestä auttavat sinua alkuun tehtävissäsi. Työkielenäsi on suomi, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kommunikoida huoltamiisi laitteisiin liittyen myös englanniksi.

Asenteeltaan etsimämme henkilö on työtä ja uusia haasteita pelkäämätön, ja ennen kaikkea halukas kehittämään itseään. Arvostamme osaamisen takana vaikuttavaa asennetta, joka saa sinut tarttumaan uusiin haasteisiin. Asiakkaiden kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja haluat ymmärtää aidosti asiakkaittesi tarpeita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn alan ammattilaisten tiimissä, jossa osaamisesi kehittymistä tuetaan. Töitä tehdään tavallisesti liukuvalla työajalla päivävuorossa, mutta tarpeen tullen kykenet myös joustamaan työajoissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian, ja valittu tekijä työllistyy vakituiseen työsuhteeseen Oy Veljekset Kulmala Ab:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.