(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Olsa Ay:lle
Olsa Ay

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme Olsa Ay:lle vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa puunjalostus- ja puusepänteollisuuslaitteiden kunnossapito- ja huoltotehtäviin.

OLSA Ay on Lahdessa sijaitseva puunjalostus- ja puusepänteollisuuteen keskittynyt laite- ja palvelutoimittaja. Valikoimastamme löytyvät niin yksittäiskoneet kuin laitekokonaisuudet puuntyöstöön, pinnankäsittelyyn, purunpoistoon, murskaukseen ja briketöintiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset puunjalostus- ja puusepänteollisuuden koneiden ja laitteiden kunnossapito- ja huoltotehtävät. Tehtävät pitävät sisällään sekä mekaaniset että sähköiset työt. Huoltoasentajana liikut Suomen ja Viron alueella asiakaskohteissa.

Etsimme joustavaa, oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely. Voit olla vankka alan ammattilainen tai vasta työurasi alkutaipaleella. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta
  • Kokemusta teollisuuden mekaanisista asennus/huoltotehtävistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • B-ajokortti ja matkustusvalmiutta Suomessa ja Virossa

Eduksi tehtävässä katsomme saksan kielen taidon ja mahdollisuuden oman auton käyttämiseen työajoissa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vakituiseen työsuhteeseen Olsa Ay:lle, jossa saat vastuuta oman osaamisesi mukaan ja pääset kehittämään osaamistasi innostavassa perheyrityksessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624