Huoltoasentaja/ Nosturiasentaja Algol Technics Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Huoltoasentaja/ Nosturiasentaja

Etsimme nyt vakituiseen kokopäivätyöhön Tampereen Myllypuroon huoltoasentajaa työskentelemään nostolaitteiden ja nosto-ovien parissa. Algol Technics Oy on kotimainen, pitkään teollisuuden kunnossapidon alalla toiminut yritys, joka on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Algol Technics on vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä.

Työtehtävän sisältö:
Tulet työssäsi vastaamaan nostolaitteiden ja nosto-ovien kunnosta. Varmistat työlläsi henkilökunnan ja ympäristössä työskentelevien turvallisuuden sekä pidät huolen siitä, ettei työskentelyyn tule yllättäviä epämieluisia katkoksia. Mikäli sinulla on valmis pätevyys nostolaitetarkastuksiin, tulet suorittamaan tarkastuksia työssäsi. Sinun on mahdollista, ja toivottavaa suorittaa työssäsi nostolaitetarkastajan sertifikaatti, mikäli sinulla tätä ei vielä ole. Työtehtävä ei sisällä päivystysvuoroja, mutta niitä voi kuitenkin halutessaan oman mielenkiinnon mukaan tehdä. Työskentelypiste on kiinteänä asiakkaan tiloissa, ja työtä tehdään asiakkaan työnjohdon alaisuudessa.

Mitä odotamme sinulta?
Etsimme meidän porukkaamme sopivaa henkilöä, jolla on työnteon asenne kohdallaan. Koulutukseltasi voit olla sähköasentajan perustutkinnon, automaatioasentajan tai koneasentajan tutkinnon suorittanut osaaja. Sinulta tulisi löytyä asennus- ja sähkökuvien lukutaitoa, vankkaa työkokemusta alalta ja työturvallisuussäännöt tulisi olla hyvin hallussa. Erityisesti toivoisimme aiempaa osaamista nostolaitteiden tai nosto-ovien parissa työskentelystä. Työnkuva on itsenäinen, joten toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Eduksi luetaan kaikki muu aikaisempi kokemus teollisuuden ja metallialan työtehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tulet saamaan kokopäiväisen vakituisen työn kotimaisesta perheyrityksestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän pitkällä historialla varustetussa yrityksessä ja saat tueksesi työhön osaavan, hyvän yhteishengen omaavan yrityksen henkilöstön.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR-konsultti Jonna Kanerva, puh. 045 139 7492 klo 12-14 ajalla.

Avainsanat: nosturi, nosto-ovet, sähköasentaja, huolto, Tampere, kokopäivätyö, vakituinen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot