(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Metos Oy Ab:lle
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsimme Metokselle huoltoasentajaa Kokkolan alueelle vakituiseen työsuhteeseen osaksi laadukasta toimintaa arvostavaa tiimiä.

Olet meille nappivalinta, jos omaat taustaa laitehuollosta sekä pidät itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä. Tehtäviisi sisältyvät ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt asiakkaiden keittiössä. Huollon tukikohtana toimii Vaasa, mutta huoltoalueena on pääosin Kokkolan alue.

Toivomme sinulta

  • sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta laitehuollosta

  • ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työhön

  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja yhteistyökykyä

  • joustavuutta ja intoa oppia uutta

Eduksesi luetaan jäähdytystekniikan osaaminen ja kylmälupa yli tai alle 3 kg. Lisäksi eduksesi luetaan ruotsin ja englannin kielen taito.

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmään, iloisten ihmisten pariin Metokselle! Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen ja jatkuvan koulutuksen uusimman laiteteknologian saloihin sekä monipuolisen työkentän mukavien asiakkaiden parissa.

Tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti vaaditaan tai vaaditaan suoritettavaksi.

Hae tehtävää pikimmiten, viimeistään kuitenkin 10.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Viivi Härkönen (viivi.harkonen@barona.fi).