Huoltoasentaja mekaanisiin huoltotehtäviin
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2021

Haemme rekrytointitoimeksiantona arvostetulle asiakasyrityksellemme ja yhteiskumppanillemme Oy Sherwin-Williams Finland Ab:lle vuorotöihin kunnossapitoasentajaa maalitehtaalle tuotantolaitteiden mekaanisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin Vantaalle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä lisää alan ammattilaisten kanssa monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä huollon- ja kunnossapidon parissa. Sekä vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja yrityksen edut.

Toivomme hakijalta koneasentajan tai metallialan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta, sekä vuoden tai parin kokemusta kunnossapito-/asennustehtävistä. Odotamme asennuskuvien lukutaidon sekä IT-ohjelmistojen käyttötaitojen lisäksi hakijalta voimassa olevia työturvallisuus- sekä tulityökortteja ja hitsauksen perustaitoja. Kokemus ATEX-tiloissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen tuotantolaitteiden mekaanisesta kunnossapidosta. Lisäksi arvostamme hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta sekä teknisten dokumenttien lukutaitoa.

Persoonana olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja hyvän oppimiskyvyn omaava, joustava ja yhteistyökykyinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Työ sopii niin aloittelevalle kunnossapidosta kiinnostuneelle ja hieman jo kokemusta omaavalle henkilölle kuin alalla jo pidempään olevalle ammattilaiselle. Työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa hyvässä pienessä kunnossapitotiimissä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta sillä se täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kumlander sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1537719
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa