(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, LVV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja innokas tekijä vailla uusia haasteita? Haemme nyt LVV-huoltoasentajaa Saloon monipuolisiin kiinteistöalan kunnossapitotehtäviin. Työtehtävät koostuvat asennus- ja ylläpitotehtävistä sekä putkiasennuksista. Ammattitaitoinen porukkamme jo odottaa sinua, hae heti mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulta löytyy LVV-alan koulutus taskustasi ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja viihdyt erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Luonteeltasi olet ahkera ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Antti Jalava, p. 050 471 3644 tai sähköpostitse antti.jalava@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 10.3.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.