(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, LVV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Oletko motivoitunut ja kokenut tekijä vailla uusia haasteita? Haemme nyt LVV-asentajaa Turun alueelle monipuolisiin kiinteistöalan kunnossapitotehtäviin. Työtehtävät koostuvat asennus- ja ylläpitotehtävistä, putkiasennuksista sekä hitsaustehtävistä. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää talotekniikka-alan putkiasentajan koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta LVV-asennuksista. Vaadimme hakijalta hitsaustaitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Paavo Sevon, p. 050 329 4403. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävään 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.