(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, LVIS
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Oletko vuorovaikutustaitoinen, motivoitunut asentaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt huoltoasentajaa taloteknisiin huolto- ja ylläpitotehtäviin Tampereen alueelle. Tässä mainio tilaisuus sinulle vastavalmistunut, tai jo kokeneempi asentaja, me perehdytämme ja opastamme sinua matkalla alan raudanlujaksi ammattilaiseksi!

 

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat kiinteistöjen huolto-, asennus-, korjaus-, sekä ylläpitotehtävät. Tässä tehtävässä pääset tekemään todella vaihtelevasti hommia ja kehittymään hurjaa vauhtia. Työparinasi toimii kokenut asentaja, joka opettaa sinut päivittäisiin tehtäviin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä mahdollisuudet kehittyä koko ajan eteenpäin, itsenäiseksi osaajaksi.

 

Tässä tehtävässä menestyt, kun olet motivoitunut kehittymään ja haluat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä.  Tehtävä edellyttää sähköasentajan koulutusta, eduksi on kokemus alalta, muttei välttämätön. Tärkeintä on asenne työntekoon ja tahto oppia. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Anssi Haanpää, puh. 050 573 2430. Caverionia rekrytoinnissa avustaa VMP Group ja lisätietoja saat myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5109.

Hae tehtävää 17.2.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastatteluja teemme jo hakuajalla, joten toimi pikaisesti!