Huoltoasentaja, LVI
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Caverion Suomi Oy, Kotka


Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt asiakaskohteeseen LVI-huoltoasentajaa Kotkaan. Työpäiväsi koostuvat LVI alan huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta LVI-alalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme kylmäalan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jani Mouhu 050 358 8982 tai jani.mouhu@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 13.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot