Huoltoasentaja, LVI
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2021

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Tiimimme kaipaa vahvistusta ja etsimmekin nyt LVI-alan huoltoasentajaa. Tässä tehtävässä saat työskennellä itsenäisesti ja joustavasti vastaten LVI-alan huolto- ja korjaustehtävistä datacenter tyyppisessä ympäristössä sekä muissa vaihtelevissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Monipuolisen tehtävän ydin on avoin yhteistyö asiakkaiden kanssa. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-asentajan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Myös muiden taloteknisten järjestelmien ja kiinteistön tekniikan tuntemus on tehtävissäsi eduksi. Omaat toimeen tarttuvan otteen työhön ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia sekä ajantasaisia IT-taitoja. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 20.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Mika Parvela, p. 050 3900 168 ja mika.parvela@caverion.com. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot