(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja LVI
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä LVI-HUOLTOASENTAJAA Lappeenrantaan.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

LVI-huoltoasentajana vastaat itsenäisesti monipuolisista LVI-laitteiden uudisasennuksista sekä huolto-ja korjaustöistä asiakaskohteessamme Lappeenrannassa. Työ tehdään teollisuusympäristössä ja on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7:00–15:30.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. alan perustutkinto), työkokemusta alalta vähintään 2 vuotta sekä hyvää teknistä näkemystä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset sähköiset huoltokirjat. Työskentelet itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen sekä ulospäin suuntautunut hyvä tyyppi. Omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työssä tulet tarvitsemaan hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Eduksi katsomme myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, hyvät ison talon edut, kilpailukykyisen palkan sekä hyvän tiimin tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuslomake osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.12.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.

www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -