(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja liikuvaan työhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta huoltoasentajaa liikkuvaan asentajan tehtävään pääkaupunkiseudulle.

Huoltoasentajana kierrät pääkaupunkiseudulla pakettiautolla yksin tai parin kanssa asentamassa asiakasyrityksemme kohteisiin saniteettitilojen kalusteita, kuten saippua- ja käsipaperitelineitä ja muita vastaavia tuotteita. Työpaikka sijaitsee Malmilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä hyvää asennetta työn tekemistä kohtaan. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta käsityökaluista, kuten käsiporakoneesta sekä itsevarmaa ja turvallista ajotaitoa pakettiautolla pääkaupunkiseudun ruuhkiin ajamiseen. Tehtävässä tapaat kohteiden henkilökuntaa, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat sinulle eduksi. Voit olla kova ammattilainen tai urasi alussa oleva henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen huoltoasentajan tehtävän päivittäin vaihtuvissa työkohteissa, jossa olet vastuussa omassa aikataulussasi pysymisestä. Työskentelet osana hyvää ja joustavaa kansainvälistä organisaatiota. Tehtävä on päivätyö 40 tuntisella viikolla. Työsuhde alkaa määräaikaisena joka kestää pitkälle syksyyn, mutta työn jatkuminen vakituiseksi työsuhteeksi on hyvin mahdollista.

Haethan tehtävää järjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792