(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja liikkuvaan työhön
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi?
Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista huoltoasentajaa liikkuvaa työhön pääasiassa Etelä-Suomen alueelle.

Työsi pitää sisällään asiakasyrityksen omien tuotteiden huolto- ja korjaustöitä sekä vikakeikkoja. Pääasialliset kohteet ovat Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella, mutta töitä voi tulla myös muualle Suomeen. Yritys toimittaa mm. robotti- ja automaatiojärjestelmiä asiakkailleen.

Työ pitää sisällään sähköpuolen töitä sekä automatiikkan ja mekaniikkan asennusta. Esimerkiksi sähkö- ja automaatioasentajan tausta tai elektroniikka-asentajan tausta sopii tähän tehtävään hyvin. Luet piirustuksia ja osaat hakea vikoja. Osaat toimia itsenäisesti ja teet työsi tarkasti ja laadukkaasti.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturva- ja sähkötyöturvakorttia
- valmiutta liikkua paikasta toiseen joustavasti
- valmiutta olla päivystysvuorossa tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön ja monipuolisen työnkuvan. Saat kilpailukykyisen palkan sekä päivärahat reissupäiviltä. Pääset toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi pikaisesti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: huoltoasentaja, sähköasentaja, elektroniikka-asentaja, reissutyö, päiväraha, kokoaikatyö