Huoltoasentaja, Lappeenranta

VISIO Henkilöstöratkaisut Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme Lappeenrantaan huoltoasentajaa oviosien asennuksiin

Tehtävään kuuluu mm. ovipumppujen, vetimien ja painikkeiden asennuksia, sekä mahdollisesti joitain oviautomatiikan asennuksia ja kaapelointia. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. sähköalan koulutus. Työkohteet Lappeenrannan alueella.

Edellytämme hakijalta:

- työturvakorttia

- kokemusta vastaavasta työstä tai soveltuvaa koulutusta

- ymmärrystä ja kiinnostusta tekniikkaa kohtaan

- asiakaspalvelutaitoja

- sujuvaa suomen kielen taitoa

Työsuhde alkaa touko- / kesäkuun vaihteessa ja kestää vähintään heinäkuun loppuun asti, työsuhteen jatko mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan