(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, kylmä
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme nyt kylmälaiteasentajaa vaihteleviin asiakaskohteisiin Turkuun. Onko sinulla oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ote työntekoon ja tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa? Mikäli tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, toimi heti ja hae!

Tarjoamme monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän osana rentoa työilmapiiriä sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, viankorjaus- ja asennustöistä. Työskentelet ammattitaitoisen ja työpanostasi arvostavan tiimin jäsenenä asiakaskohteissamme.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus kylmäalan asennus- ja huoltotöistä sekä kylmäasentajan ammattitutkinto ja vähintään 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Mika Lahdenranta 050 390 1143 tai sähköpostitse mika.lahdenranta@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandelliin p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 07.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.