(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Kotkaan!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Toimenkuva
Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Etsimme nyt asiakkaallemme sähkötaustaista huoltoasentajaa Kotkaan! Työpäivät täyttyvät vaihtelevien kiinteistökohteiden päivittäishuollon ylläpidosta, asennuksista ja korjauksista. Tämän lisäksi satunnaiset sähkötyöt ovat osana työnkuvaa.

Työ on 6 kuukauden määräaikainen pesti, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. Työ on päivätyötä klo 7:00-15:30.
Odotamme sinulta
Sinulta löytyy sähköasentajan koulutus sekä voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Otamme kuitenkin huomioon niin kokeneet konkarit kuin myös nuoret, uraansa aloittavat tekijät. Oma auto on plussaa mutta ei pakollinen.

Asenteeltasi olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, työmotivaatiosi ja vuorovaikutustaitosi on kohdillaan! Valitulle tekijälle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.
Muut tiedot
Hae tehtävää 24.3.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Ilmoitathan myös tuntipalkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.03.2019 mennessä.