Huoltoasentaja konevuokraamoon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Huoltoasentaja konevuokraamoon

HRK Konevuokraamot Vantaa hakee kauttamme huollon puolelle huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen päätoimenkuvaan kuuluu rakennuskoneiden, työmaatilojen ja henkilönostinten vuokraustoiminta. Hämeen Rakennuskone Oy palvelee rakennustyömailla, teollisuudessa sekä ammattilaisten että yksityisten keskuudessa. HRK Konevuokraamoilla työtä tehdään hyvällä tahdilla ja mukavalla porukalla.

Työssä pääset tekemään rakennuskonevuokraamon monipuolisen konekaluston huolto-, korjaus- ja ylläpitotöitä. Työsi on monipuolista, sisältäen sekä tarkkuutta, että fyysistä kuntoa vaativia työvaiheita. Työtä tehdään asiakkaidemme työmailla Uudellamaalla, mutta tilanteen mukaan myös omalla työpisteellä Vantaalla.

Perehdytämme ja opastamme sinut asiaankuuluvalla tavalla. Alalle sopiva ammatillinen koulutus ja aiempi kokemus koneiden korjauksista ja huolloista katsotaan eduksi, kuten myös B-ajokortti ja oma auto. Tehtävä sopii vastavalmistuneelle tai kohta valmistuvalle asentajalle kasvamaan vaativampiin tehtäviin kokemuksen karttuessa.

Työvuorot ovat arkisin maanantaista perjantaihin aikavälillä 07.00-16.00.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

  • Aiempaa kokemusta hissien, henkilönostimien ja mastolavojen huolloista sekä korjauksista 
  • Sopivaa ammatillista koulutusta
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta  
  • Tiimityöskentelytaitoa ja halua oppia uutta 
  • Hyvää asennetta työtä ja työkavereita kohtaan

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavassa yrityksessä. Työhön sisältyy mukavat työkaverit, monipuolinen ja haasteellinen työnkuva sekä kilpailukykyinen palkkaus. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Lahti
HR-harjoittelija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 468 3481 (Arkisin 9-15)
sini.lahti@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot