Huoltoasentaja Konetalo Vainikalle - Helsinki
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Huoltoasentaja Konetalo Vainikalle!
"Konetalo Vainikka on täyden palvelun kiinteistö- ja pihanhoitokoneiden erikoisliike. Valikoimiimme kuuluvat parhaat merkit 30 vuoden kokemuksella. Huollamme ja korjaamme lähes kaikkia merkkejä, edustamamme merkit ovat etusijalla. Pidämme myös jatkuvasti yllä laajaa varaosavarastoa, jotta voimme palvella asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti ammattitaidolla. Otamme myös vanhat koneet vaihdossa uuteen."

----------

Mitä etsimme:

Haemme kiinteistö- ja puutarhakoneisiin erikoistuvalle asiakasyrityksellemme Konetalo Vainikalle reipasta tekijää pienkoneiden ja traktoreiden asennuksiin ja korjauksiin. Työnkuvanasi voi olla traktoreiden hyttien sekä etukuormaajien asennus tai esimerkiksi ruohonleikkureiden ja moottorisahojen huolto. Työ on monipuolista ja tehtävään kuin tehtävään annetaan kattava perehdytys. Vaikka töitä tehdäänkin kovalla tahdilla niin tekemisessä pidetään pilke silmäkulmassa. Yhteiset tauot sekä mukava yhdessä tekemisen meininki ovat avain asemassa!
Haemme pitkäaikaista työntekijää, jolta löytyy nimenomaan halua oppia uutta! Voit olla jo alalla pitkään vaikuttanut konkari tai vasta koulun penkiltä valmistunut tuore ammattilainen, sillä tehtävän perehdytys räätälöidään tekijän osaamistason perusteella. Tärkeintä on siis reipas asenne ja ennalta löytyvä peruskäsitys tekniikasta. Halutessasi pääset ottamaan vastuuta myös asiakaskontakteista, mutta emme edellytä tätä tehtävään valitulta henkilöltä.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijoilta:
-Reipasta asennetta ja halua uuden oppimiseen
-Priorisointikykyä
-Perustyökalujen käyttötaito
-B-ajokortti
-Sujuva suomenkielen taito
Eduksi katsomme
-Tekniseen alaan liittyvää koulutusta (esim. pienkonekorjaaja, ajoneuvoasentaja)
-Fyysisyyttä- työasennot voivat olla välillä haastavia
-Oma-aloitteinen ja tormakka asenne
-Englannin kielen taito
-Asiakaspalveluhenkisyys

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tiimin kasvaessa etsimme lisää työntekijöitä osaksi mainion mukavaa porukkaa! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisella työsopimuksella Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä Konetalo Vainikan kirjoille. Palkkaus sopimuksen mukaisesti!
Käytössä on liukuva työaika ja voit tulla tilanteesi mukaan töihin 7-9 välillä. Viikkotyöaika 37,5h/vk. Työpiste sijaitsee Tattarisuolla Helsingissä.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jaana Puhakka-Tanke

HR-asiantuntija

Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325 / jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1532633
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa