(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Kiinteistönhoito
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa asennus- ja ylläpitotehtäviin. Työnkuva sisältää kiinteistönhoidontehtäviä pääkaupunkiseudulla vaihtelevissa asiakaskohteissa. Uutena huoltoasentajanamme työaikasi on 7:00-16:00. Olet kuitenkin valmis joustamaan työajoissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olet sitten nuori, uraansa aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, hae mukaan tiimiimme!

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan tiimin tuen
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

Arvostamme, jos sinulta löytyy kiinteistöalan peruskoulutus sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollosta ja asiakaspalvelusta. Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Valitulle tekijälle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Asenne on kuitenkin tärkein! Olet vuorovaikutustaitoinen ja avoin tiimipelaaja ja viihdyt erilaisten ihmisten seurassa. Luonteeltasi olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toivomme sinulla olevan hyvät IT-taidot ja rohkeutta käyttää työssäsi myös englannin kieltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543.

Hae tehtävään 19.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.