(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Kiinteistönhoito
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme kiinteistönhoitoon Vantaalle huoltoasentajaa asennus- ja ylläpitotehtäviin. Työnkuva sisältää kiinteistönhoidontehtäviä pääkaupunkiseudulla vaihtelevissa asiakaskohteissa. Tulevana huoltoasentajanamme työaikasi on 7:00-16:00. Olet kuitenkin valmis joustamaan työajoissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olet sitten nuori, uraansa aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, hae heti tiimiimme!

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Tulet työllistymään monipuolisiin kiinteistöalan tehtäviin asiakkaidemme pariin. Saat osaavan asennustiimimme tuen matkalla alan ammattilaiseksi ja annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme, jos sinulta löytyy kiinteistöalan peruskoulutus sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollosta ja asiakaspalvelusta. Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Valitulle tekijälle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Olet vuorovaikutustaitoinen ja avoin tiimipelaaja ja viihdyt erilaisten ihmisten seurassa. Luonteeltasi olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toivomme sinulla olevan hyvät IT-taidot ja rohkeutta käyttää työssäsi myös englannin kieltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543.

Hae tehtävään 31.3.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.