(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Kiinteistönhoito
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Haemme kiinteistönhoitoon Vantaalle huoltoasentajaa asennus- ja ylläpitotehtäviin. Työnkuva sisältää kiinteistönhoidontehtäviä pääkaupunkiseudulla vaihtelevissa asiakaskohteissa. Olet sitten nuori, uraansa aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, hae heti tiimiimme!

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Tulet työllistymään monipuolisiin kiinteistöalan tehtäviin asiakkaidemme pariin. Saat osaavan asennustiimimme tuen matkalla alan ammattilaiseksi ja annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme, jos sinulta löytyy kiinteistöalan peruskoulutus. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, asenne ratkaisee! Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme sinulla olevan hyvät it-taidot ja rohkeutta käyttää työssäsi myös englannin kieltä. Luonteeltasi olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen, viihdyt erilaisten ihmisten seurassa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543.

Hae tehtävään 18.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.