(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja oma-aloitteinen kiinteistöhuollon ammattilainen? Etsimme nyt uutta työcaveria tiimimme vahvistukseksi Mikkeliin. Hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävistä sekä satunnaisista sähkötöistä. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja valmiuden itsenäiseen työskentelyyn. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykenetkin itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät eväät tehtävään antaa kiinteistönhoitajan tai LVI-alan koulutus. Eduksi katsomme sähköosaamisen.

Työskentelet jatkuvasti asiakasrajapinnassa, joten sinulta löytyy taitoa luoda asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Anssi Paalanen p. 050 435 8299, anssi.paalanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 4.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.