(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme nyt sinua vuorovaikutustaitoinen ja oma-aloitteinen huoltoasentaja mielenkiintoisiin kiinteistökohteisiin Mikkeliin. Työtehtäviisi kuuluu vaihtelevien kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävät. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja valmiuden itsenäiseen työskentelyyn. Hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista huolto-, ylläpito- ja asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä edellytetään jo hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sinulta löytyy joko kiinteistönhoitajan tai LVI-alan koulutus. Työskentelet jatkuvasti asiakasrajapinnassa, joten sinulta löytyy taitoa luoda asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Anssi Paalanen p. 050 435 8299, anssi.paalanen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 14.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.