(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Oletko innokas tekijä ja etsitkö monipuolisia työtehtäviä? Viihdytkö asiakkaiden parissa? Haemme nyt vuorovaikutustaitoista huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Olet sitten nuori, uraasi aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, tule mukaan porukkaamme!

Tulet työskentelemään monipuolisissa asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään kiinteistöjen päivittäishuollon ylläpito- ja huoltotehtäviä.

Tarjoamme sinulle:

  • vakaan työyhteisön ja ammattitaitoisen tiimin tuen
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut

Arvostamme, jos sinulla on tutkintopaperit joko LV-/LVI- tai sähköalan ammattitutkinnosta tai vastavuoroisesti kiinteistönhoidon ammattitutkinnosta. Sinulta löytyy ajokortti taskustasi ja oletkin valmis liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua.

Tässä tehtävässä asenne on tärkein! Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Hoidat työsi reippaalla otteella asiakasrajapinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Huhta p. 050 390 0992 tai jan.huhta@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 31.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.