(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Pääkaupunkiseutu

Etsimme sinua asiakaspalveluhenkinen huoltoasentaja, joka on tottunut työskentelemään vaihtuvissa tilanteissa asiakasrajapinnassa. Tulet työskentelemään monipuolisissa asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään kiinteistöjen päivittäishuollon ylläpito- ja huoltotehtäviä. Tehtävä on oivallinen niin vanhalle konkarille kuin myös uraansa aloittelevalle tekijälle, hae rohkeasti mukaan!

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista, vakaata työyhteisöä ja oivan mahdollisuuden kouluttaa itseäsi ja kehittää omaa uraasi. Tämä mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä takaa vaihtelevia työpäiviä, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä asiantuntevan tiimin tuen. Hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit takaavat miellyttävän ja vakaan työympäristön. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme, jos sinulta löytyy tutkintopaperit joko LV/-LVI- tai sähköalan ammattitutkinnosta tai vastavuoroisesti kiinteistönhoidon ammattitutkinnosta. Sinun on mahdollista työskennellä vuorotyössä ja sinulta löytyy ajokortti. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Hoidat työsi reippaalla otteella asiakasrajapinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Huhta p. 050 390 0992. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 07.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.