Huoltoasentaja kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Oletko asiakaspalveluhenkinen kiinteistöhuollon ammattilainen? Etsimme nyt tiimiimme kiinteistönhoitajaa pääkaupunkiseudulle! Tulevana asentajana vastuullasi on kiinteistön päivittäishuollon asennus- ja ylläpitotehtävät. Työ sopii hyvin myös uransa alkupuolella olevalle tekijälle, jolla on kykyä ja halua oppia.

 

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.    

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy seuraavat ominaisuudet:

 

·        kiinteistöalan perustutkinto tai vastaava

·        mielellään vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä

·        olet asiakaspalveluhenkinen ja avoin tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työhön

·        viihdyt hektisessäkin ympäristössä ja osaat priorisoida asioita

·        hyvät IT-taidot ja rohkeus käyttää myös englannin kieltä

·        B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Toni Mitronen, p. 050 576 4414. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa aluepäällikkö Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

 

Hae tehtävään 24.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot