(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Vantaan alueen asennustiimimme hakee uutta vahvistusta osaavaan joukkoonsa ja etsii nyt huoltoasentajaa sähköjärjestelmien asennus- ja ylläpitotehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tiimimme jo odottaa sinua, joten toimi heti ja hae!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen, meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työkavereistamme. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulta löytyy sähkö- ja automaatioalan koulutus taskustasi sekä työkokemusta sähköasennuksista. Kiinteistöhuollon työkokemus katsotaan eduksi. Työssä menestyäksesi tarvitset ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Nautit alati vaihtuvista tilanteista ja osaat reagoida niihin nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543.

Hae tehtävään 18.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.