(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Jatkamme kasvua ja vahvistamme huoltoliiketoiminnan resurssejamme hakemalla ammattitaitoista huoltoasentajaa Ouluun. Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme kiinteistöjen ennakkohuoltotehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu mm. laakeroinnit ja mitoitukset sekä työskentely eri LVI-alan järjestelmien kanssa. Odotamme hakijalta vuorotyövalmiutta.

Tulet työllistymään vakituiseen, mukavasti haastavaan ja kehittyvään tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutusta sekä vankkaa kokemusta LVI-alan hommista. Odotamme sinulta lisäksi tietotekniikan hallintaa sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Sinulla on laaja-alainen osaaminen LVI-alan eri järjestelmistä.

Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote sekä hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Tarvitset tehtävässä B-luokan ajokortin.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jarmo Martiskainen, p. 050 390 3165.

Hae tehtävään 28.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.